Podržavamo inovacije,
podstičemo realizacije!

Generator je naša višegodišnja misija kroz koju podržavamo mikro, mala i srednja preduzeća, startap kompanije, startap neformalne timove i preduzetnike, koji žele da svojim idejama i projektima inoviraju različite segmente poslovanja.

Projekat se održava od 2017. godine i do sada je podržao inovativne preduzetničke ideje, studente sa preduzetničkim inovacijama, pomogao mala i srednja preduzeća da se digitalno transformišu i nagradio one preduzetnike koji su pomagali mikro, malim, srednjim preduzećima da prevaziđu krizu prouzrokovanu pandemijom Kovid-19, kao i one koji direktno utiču na smanjenje karbonskog otiska.

Upoznajte ove heroje u nastavku:

Generator dobrih dela 2021

2021

Učesnici koji su bili deo Generatora dobrih dela 2021 su oni koji su svoje ideje i snove pretvorili u realnost. Oni su pokrenuli preduzeća koja uspešno posluju kako bi pomogli osobe iz različitih društveno osetljivih kategorija, i preduzeća koja su istovremeno posvećena ekologiji i održivosti – radi zdravije i lepše budućnosti. Upoznajte i ako budete u prilici podržite Andramolje, Chrono, EkoBag, Reciklaža igre, Zvuci srca.

Generator dobrih dela 2019

2019-2020

Naša nova inicijativa u okviru Generator projenta koji ima za cilj da podržimo socijalno preduzetništvo i sve proizvođače koji u okviru njega stvaraju.