Podržavamo inovacije,
podstičemo realizacije!

Naša je misija da podržavamo inovacije i preduzetništvo i zato smo krajem 2017. godine, zajedno sa brojnim partnerima, lansirali Generator.

Sloganom „Priključi se“ pozivamo sve inovatore i preduzetnike da nam se pridruže i zajedno sa našim partnerima rade na realizaciji ideja i unapređenju biznisa.

Do septembra 2019. godine Generator smo realizovali kao Societe Generale Srbija, a zatim ovu misiju nastavljamo sa jednakom posvećenošću i ekspertizom, kao OTP banka Srbija.

GENERATOR 2018

2018-2019

Sa imenom "Generator 2.0" krajem 2018. godine i tokom 2019-te projekat je podržavao mala i srednja preduzeća i preduzetnike. Od 116 prijavljenih, tri porodična preduzeća osvojila su digitalnu transformaciju, implementaciju jedne od predloženih preporuka u vrednosti do 5.000 evra, marketinški preobražaj i medijsku kampanju.

GENERATOR 2017

septembar - decembar 2017

Pod sloganom „Imaš li inovaciju za milion?“ prvi Generator konkurs u fokusu je imao preduzetničke inovacije. Na konkurs je pristiglo skoro 800 prijava, a pobedniku je pripalo milion dinara za dalji razvoj inovacije, dok je najbolja ideja po mišljenju publike osvojila 500.000 dinara.

GENERATOR FLUO

mart - avgust 2018

Generator Fluo nastavio je misiju prvog konkursa podržavajući ideje onih koji stvaraju budućnost. U finalu se nadmetalo 10 najboljih studentskih preduzetničkih inicijativa, pobednički tim je otputovao u Pariz i upoznavao svet inovacija, dok su mnogobrojni partneri konkursa obradovali druge učesnike vrednim nagradama.


Misiju Generatora podržavaju: