14. mesto
promene u 24h 14

Beograd

Centar dr Gifing

 406
 4897

Centar dr Gifing želi da ostane vodič i putokaz ka zdravijem i bezbrižnijem životu. Veruju da će se digitalna transformacija njihove interne komunikacije i unapređenje poslovanja pozitivno odraziti i na odnos koji grade sa klijentima, zato im je potrebna stručna pomoć u ovom procesu.

Šta vas je motivisalo da se prijavite na konkurs Generator 2.0?

Želimo da pružimo korisnicima, kojima je to potrebno, mogućnost da poboljšaju kvalitet života ili da održe balans u kojem se trenutno nalaze. Da motivišemo, one kojima je potrebno samo malo, da postignu svoj cilj, da budemo tu kao podrška i saputnici u zdravom načinu života.

Kakvu viziju za digitalnu transformaciju imate?

Digitalna transformacija može da nam pomogne u mnogo čemu. Prvenstveno mislimo da možemo da budemo tu za naše klijente još bolji i prisutniji, da se korisnik oseća još sigurnije i pozitivnije u vezi sa iskustvom u našem centru.

O kompaniji

Centar za preventivnu medicinu i program ishrane dr Gifing osnovala je 2003. dr Ana Gifing, kao prvi takve vrste registrovan u Srbiji. To je porodična firma koja se bavi programom ishrane i preventivnom medicinom. Lider je u oblasti nutricionizma, prisutan i na drugim tržištima u vidu franšiza.

Program ishrane ‘dr Gifing’ rezultat je višegodišnjeg iskustva u praksi i školovanja u najpoznatijim svetskim zdravstvenim centrima, kao i saradnje sa stručnjacima iz domena antiejdžing medicine.

Osim pružanja usluga, Centar dr Gifing u ponudi ima proizvode (čajeve, kaše i suplemente) i knjige o hrono ishrani.

Glasajte za svog favorita!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike – digitalnu transformaciju! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. aprila u 12h.

Broj glasova 406

Beograd

Misiju Generatora podržavaju:

Glasajte za svoje favorite!

Možete glasati jednom dnevno, svakog dana do 5. aprila u 12h.