7. mesto
promene u 24h 7

Šabac

Cross

 630
 2742

Borisav Puretić priznaje da je Cross ‘tipična srpska firma’ osnovana pre 25 godina, ali da je spreman da prihvati promene koje nosi novo doba, kako bi njegova firma kvalitetno proizvodila odeću za decu i narednih četvrt veka. Na konkurs Generator 2.0 prijavio se na nagovor prijatelja, ali je već i u dosadašnjem delu konkursa dosta toga naučio i svoj osnovni cilj ostvario – da makar za pedalj unapredi poslovanje.

Šta vas je motivisalo da se prijavite na konkurs Generator 2.0?

Mi smo tipična firma stvorena u Srbiji pre četvrt veka i želimo da trajemo kao srpski brend. Želimo da, uz pomoć savremene tehnologije, dočekamo da i deke i bake kupuju unučićima isti brend koji su i oni nosili. Ako zahvaljujući ovom konkursu i za pedalj unapredimo naše poslovanje – bićemo zadovoljni.

Kakvu viziju za digitalnu transformaciju imate?

Digitalna transformacija nam stvarno omogućava vrlo širok napredak i u proizvodnji i u sticanju novih tržišta, novih kupaca, prisustvo na internetu…
Povećaćemo kvalitet proizvoda i nadam se da ćemo doći do mnogo više kupaca nego do sada, jer je internet prodaja idealan način za smanjenje troškova uz povećanje prometa.

O kompaniji

Cross je mala porodična firma iz Šapca osnovana pre 25 godina sa idejom da pravi jedinstvenu odeću za bebe i decu. Stavljajući na prvo mesto dečiji komfor, koriste visokokvalitetan pamuk, kako bi njihova odeća trajala godinama.
Vlasnik Borisav Puretić s ponosom ističe da su već došli do toga da deca koja su od rođenja nosila Cross sada kupuju svojoj deci isti brend odeće.

Glasajte za svog favorita!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike – digitalnu transformaciju! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. aprila u 12h.

Broj glasova 630

Šabac

Korisni linkovi

Web

Misiju Generatora podržavaju:

Glasajte za svoje favorite!

Možete glasati jednom dnevno, svakog dana do 5. aprila u 12h.