6. mesto
promene u 24h 6

Beograd

Dr Popović

 853
 5504

Nemanja Popović je direktor i vlasnik stomatološke ordinacije koju je osnovao njegov otac Dragoslav. Ipak, na konkurs Generator 2.0 prijavila ih je majka Olivera. Popovići dobro znaju da je za vođenje ordinacije potrebno vrhunsko znanje i iskustvo iz stomatologije, ali i ekspertska podrška kako bi se još bolje pozicionirali u rastućoj grani dentalnog turizma.

Šta vas je motivisalo da se prijavite na konkurs Generator 2.0?

Dentalni turizam je u našoj zemlji poslednjih godina u povoju. Prepoznali smo se u toj priči i zato smo usmerili svoju energiju i resurse da se što bolje pozicioniramo. To je otvorilo potrebu da se aplikacija, koju koristimo za vođenje podataka o pacijentima, elektronski karton i izveštaje, dodatno osavremeni.

Kakvu viziju za digitalnu transformaciju imate?

Fokusirali bismo se na internu i eksternu digitalizaciju pomoću različitih alata koji postoje na globalnom tržištu. Samim tim, želeli bismo da odemo korak dalje u pružanju usluga trenutnim klijentima, kao i u akviziciji novih klijenata.

Digitalizacija bi predstavljala sveobuhvatniju uslugu naše ordinacije. Imali bismo mogućnost da praktično od prvog kontakta sa potencijalnim pacijentom, do plana terapije i njenog praćenja, možemo da pružimo što kompletniju i kvalitetniju negu posebno prilagođenu svakom pacijentu.

O kompaniji

Dr Dragoslav Popović osnovao je pre 32 godine jednu od prvih privatnih stomatoloških ordinacija u Srbiji. Supruga Olivera je izvršni direktor, a njihov sin Nemanja, specijalista oralne hirurgije, vlasnik je i direktor ordinacije.

Uspešno su zbrinuli na hiljade klijenata kroz sve aspekte stomatoloških usluga, a posebno su fokusrisani na oralnu hirurgiju i implantologiju, kao i regeneraciju mekih i čvrstih tkiva usne duplje, parodontologiju i protetiku.

Poslednjih godina posvećeni su dentalnom turizmu i broj pacijenata iz celog sveta se konstantno povećava. Pored stomatoloških, obezbeđuju i usluge organizacije dolaska, smeštaja pa čak i aktivnosti u Beogradu, uz prevodioca.
Beograd

Glasajte za svog favorita!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike – digitalnu transformaciju! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. aprila u 12h.

Broj glasova 853

Beograd

Misiju Generatora podržavaju:

Glasajte za svoje favorite!

Možete glasati jednom dnevno, svakog dana do 5. aprila u 12h.