8. mesto
promene u 24h 8

Niš

Fluoelektro

 613
 4610

„Kada sednete u avion i vidite milion svetlih tačkica, tada ćemo znati da smo mi naš posao završili kako treba“, kažu Nišlije iz kompanije Fluoelektro. Da bi što bolje završili posao i ispratili sve korake projektovanja brojnih objekata na kojima rade rasvetu, potreban im je adekvatan softver.

Šta vas je motivisalo da se prijavite na konkurs Generator 2.0?

Proces digitalne transfromacije se u našoj firmi obavlja poslednje četiri godine. Pokušavamo da implementiramo savremena tehnološka rešenja koja bi nam olakšala procese, povećala prodaju, približila nas kupcima… Dosta je izazova da se sve ovo sprovede, a dosadašnji napredak u implementaciji je skroman.

Vidimo odličan potencijal i šansu u digitalnoj transformaciji da kompaniju predstavimo ne samo lokalno, već i globalnom tržištu, kao i da proširmo svoje poslovanje.

Kakvu viziju za digitalnu transformaciju imate?

Digitalizacija za nas znači efikasnost u procesima i efektivnost u odnosu na konkurenciju. Potreban nam je adekvatan alat kako bismo ispratili sve procese prilikom projektovanja velikih objekata, koje može da se oduži i na tri, četiri godine. Mi ulazimo prvi na gradilište postavljanjem takozvane pocinkovane trake, a izlazimo poslednji postavljanjem osvetljenja i galanterije.

O kompaniji

Fluoelektro iz Niša osnovan je 2005. godine i jedan je od domaćih lidera u veleprodaji elektro opreme i materijala. Osim veleprodajom, uvozom, izvozom i distribucijom robe vodećih svetskih brendova rasvete i elektromaterijala, preduzeće se bavi i pružanjem kompletne usluge od projektovanja i proračuna osvetljenja do isporuke.

Počeli su u podrumu sa tri zaposlena, a danas firma raspolaže poslovnom zgradom od 700km2 kao i magacinskim prostorom od 1000m2 gde je gotovo uvek dostupno 90% potrebnog elektromaterijala i rasvete za svaki objekat.

Fluoelektro je pre nekoliko godina započeo sopstvenu proizvodnju svih tipova ugradnih i nadgradnih svetiljki T5 i T8, kao i LED za sve vrste plafona.

Glasajte za svog favorita!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike – digitalnu transformaciju! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. aprila u 12h.

Broj glasova 613

Niš

Korisni linkovi

Web

Misiju Generatora podržavaju:

Glasajte za svoje favorite!

Možete glasati jednom dnevno, svakog dana do 5. aprila u 12h.