generator-zero

Generator ZERØ konkurs je završen
IMAMO POBEDNIKE!

Glavna nagrada

pobednik

Pobednik konkursa Generator ZERØ
je startap kompanija B-Fresh Technologies!

generator-zero-pobednici Saznaj više o finalistima

Kompanija B-Fresh Technologies je osvojila 2.000.000 dinara i podršku OTP banke u daljoj realizaciji i promociji projekta. Nadamo se da će nagrada OTP banke biti samo dodatna motivacija B-Fresh timu, kako bi nastavili da unapređuju svoje rešenje i još više pomogli u procesu zelene tranzicije i smanjenju karbonskog otiska!

Finalisti projekta Generator ZERØ dobili su specijalne nagrade od naših partnera!

Mastercard je rešenje „Od tradicije do zelenije budućnosti“ tima Bifrost Bioplastic nagradio sa 5.000 EUR, dok će projekat SRBIJA INOVIRA ovom startapu omogućiti pristup finansiranju i svoju konsultantsku podršku.

Schneider Electric je timu Buttsy NFT za istoimeno rešenje darovao računarsku opremu, dok je Robert Bosch uručio nagradu od 200.000 dinara za projekat „Samoodrživi staklenik sa komposterom” kompaniji Bit inženjering.

ICT Hub je startapu Eat Me App za istoimeno rešenje namenio tromesečno stanovanje u coworking prostoru, priliku da se predstave ICT HUB Venture fondu, konsultacije i umrežavanje sa partnerima iz FMCG industrije, dok će Netokracija ovom projektu obezbediti vrednu medijsku podršku.

Inicijativa DIGITALNA SRBIJA nagradila je projekat „Cloud city“ startapa Smart City Technologies mentorskim radom i pristupom biznis anđelima, a Beogradska otvorena škola (BOŠ) je za projekat ručno pravljenog papira i ambalaže, Udruženja za podršku osobama ometenim u razvoju Naša kuća, darovao vredno mentorstvo i podršku.

Zahvaljujemo se svim učesnicima i partnerima koji su omogućili da ovogodišnji Generator podigne svest o nužnosti zelene tranzicije i ponudili rešenja za smanjenje karbonskog otiska.

Konkurs je završen, ali mi smo tek počeli. Ostani uz nas i isprati kako će pobednici konkursa primeniti svoje rešenje i na taj način pomoći zelenoj tranziciji, kao i celokupnoj zajednici da što brže pređe na zeleno i na taj način zajedno smanjimo karbonski otisak.

Partneri projekta Generator ZERØ su: