19. mesto
promene u 24h 19

Beograd

InnoTrade

 66
 2285

„Nismo više mladi i lepi, ali smo vrlo progresivni i savremeni“, ume da se našali Dragan Jakovljev, vlasnik InnoTrade-a, koji skoro 25 godina proizvodi sve za pakovanje. Digitalnom transformacijom poslovanja želi da pokaže da srpska firma može da ostane lider, uprkos ozbiljnoj konkurenciji prisutnih stranih i regionalno rasprostranjenih kompanija.

Šta vas je motivisalo da se prijavite na konkurs Generator 2.0?

Osetili smo da je pravi trenutak da firmu razvijamo u smeru koji će nas dovesti u željenu poziciju u narednih 10 godina. Nastavkom digitalne transformacije preduzeća sigurno sebi možemo da obezbedimo svetlu budućnost i poziciju na tržištu, obezbedimo željeni kvalitet usluge i ostvarimo prodajne ciljeve.

Imamo mnogo prostora za dalje usavršavanje. Svesni smo da samostalno ne možemo ući u priču i da mnogo toga ne znamo, ali smo otvoreni za saradnju i sticanje novih znanja, kako za promene nas samih, tako i procesa koje imamo.

Kakvu viziju za digitalnu transformaciju imate?

Želimo da poboljšamo procese unutar same firme. Samim tim ćemo moći da mnogo efikasnije radimo, mnogo više vremena posvetimo krajnjem klijentu i direktnoj prodaji, a da neke nedostatke koje smo imali u prošlosti na valjan način ispravimo.

Fokus će nam biti na zadovoljnom kupcu. On će našu internu digitalnu transformaciju osetiti kroz poboljšanu i bržu komunikaciju, kao i kraće vreme dobijanja kvalitetne usluge koja mu je neophodna. Uz sve to nam je veoma bitna povratna informacija klijenata, sublimacija svih njihovih želja i potreba.

O kompaniji
InnoTrade PP je kompanija specijalizovana za poslove uvoza, distribucije i prodaje ambalaže, materijala za pakovanje, manjih – serijski proizvedenih uređaja i mašina za pakovanje, kao i opreme za pekarstvo. Firma je osnovana 1990. godine sa idejom „innovation and trade“, a pet godina kasnije počela je da se bavi onim što i danas radi, pod konceptom „Sve za pakovanje“.

Ponosni su na dugogodišnju saradnju sa nekoliko desetina inostranih partnera – renomiranih evropskih proizvođača ambalaže, raznoliku, kvalitetnu i konkurentnu ponudu, više od 1.300 aktivnih kupaca, preko 2.000 instaliranih mašina i uređaja.

Glasajte za svog favorita!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike – digitalnu transformaciju! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. aprila u 12h.

Broj glasova 66

Beograd

Misiju Generatora podržavaju:

Glasajte za svoje favorite!

Možete glasati jednom dnevno, svakog dana do 5. aprila u 12h.