20. mesto
promene u 24h 20

Kragujevac

Mišić

 40
 2460

Situacije kada vam se pokvari veš mašina, frižider ili šporet umeju da budu izuzetno stresne, posebno u trenucima neizvesnosti kakav je kvar u pitanju, može li da se otkloni i koliko će to trajati. Kompanija Mišić iz Kragujevca želi da, koristeći mogućnosti digitalne tehnologije, pruži bolju korisničku podršku, olakša prijavu kvara i unapredi pružanje podrške nakon izvršene usluge.

Šta vas je motivisalo da se prijavite na konkurs Generator 2.0?

Osnovni cilj našeg poslovanja je da, inače stresne i neugodne situacije naših klijenata, smanjimo na najmanju moguću meru i da ih rešimo. Kroz digitalizaciju poslovanje očekujemo da taj proces automatizujemo, ubrzamo i podignemo na viši nivo.

Osvajanje ove nagrade omogućilo bi nam da budemo među prvima u uvođenju jedne od tradicionalnih delatnosti u eru digitalizacije.

Kakvu viziju za digitalnu transformaciju imate?

Procesom digitalizacije želimo da pružimo bolju korisničku podršku, olakšanu prijavu kvara i proces formiranja baze podataka, što podrazumeva bolju i efikasniju komunikaciju ne samo sa klijentima nego i unutar firme, rešavanje problema i pružanje podrške nakon izvršene usluge krajnjem kupcu.

O kompaniji

Dragoslav Mišić je, nakon radnog iskustva u velikoj slovenačkoj fabrici, odlučio da 1990. osnuje „Servis Mišić“ u Kragujevcu, koji je sedam godina kasnije prerastao u d.o.o. Do danas se bave prodajom i servisiranjem kućnih aparata i ugostiteljskih aparata na teritoriji Kragujevca, Topole, Aranđelovca, Batočine, Lapova, Knića i Gruže. Iako okruženi velikim sistemima i multinacionalnim kompanijama, teritorija koju pokriva servis je sve veća i veća.

Firma od 20 zaposlenih nudi kompletnu uslugu kupcima, koja uključuje prodaju, isporuku, instaliranje ali i održavanje i servisiranje proizvoda. Posebno ističu da prilagođavaju ponudu svakom kupcu pojedinačno i brinu o klijentima i nakon perioda garancije robe.
Kragujevac

Glasajte za svog favorita!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike – digitalnu transformaciju! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. aprila u 12h.

Broj glasova 40

Kragujevac

Korisni linkovi

Web

Misiju Generatora podržavaju:

Glasajte za svoje favorite!

Možete glasati jednom dnevno, svakog dana do 5. aprila u 12h.