START
Prijavljivanje je uspešno završeno

Odabrani u uži izbor poslali su dodatne informacije i kroz onlajn razgovor bliže upoznali žiri sa projektom nakon čega je izabrano po pet projekata iz svake kategorije koje možete videti na našem sajtu.

POLUFINALE
Promovišemo projekte polufinalista

10 polufinalista snimilo je uz Generator podršku svoj promotivni video. Video materijale promovišemo putem medija i društvenih mreža, kako bi za izabrane projekte saznalo što više ljudi. Žiri će u sledećem koraku izabrati po troje finalista iz svake kategorije koji će se takmičiti za glavnu nagradu.

FINALE
Biramo pobednike

Na prezentacijama finalisti će predstaviti svoj projekat. Žiri će odabrati dva dobitnika (po jednog iz svake kategorije) koji osvajaju nagradu od milion dinara.

Kada će biti proglašeni pobednici konkursa?

Nakon izbora polufinalista, svaki od timova je snimio svoj promotivni video uz Generator podršku i stručne savete. Promotivni video pomaže polufinalistima da predstave svoj projekat što većem broju potencijalnih partnera, investitora i budućih korisnika. Žiri će zatim izabrati po tri tima koji će u velikom finalu predstaviti svoje ideje i rešenja, a zatim izabrati po jednog pobednika iz obe kategorije koji će osvojiti glavnu nagradu od milion dinara. Svi polufinalisti imaće priliku da osvoje i nagrade partnera konkursa.


Dodeljujemo dve glavne nagrade

osvoji-milion

Nagrađujemo 10 polufinalista

medijska-promocija

10 polufinalista dobiće video materijal i medijsku promociju
jer želimo da za dobre projekte čuje i što više ljudi.


Polufinaliste čekaju i specijalne nagrade naših partnera

vojvodanska-banka ict-hub-logo tg-logo bos-logo

Slobodno pitajte!

Na koji način projekti treba da pomognu malim i srednjim biznisima?

Ovogodišnji konkurs usmeren je na podršku digitalnim projektima koji pomažu malim i srednjim preduzećima na razlličite načine. Na primer, da bolje predstave svoje usluge i proizvode i dobiju dodatnu vidljivost, da obezbede nove kanale prodaje, da ponude prostor gde zadovoljni klijenti mogu da ocene i preporuče njihove proizvode i usluge, razmene iskustava i ideje ili da pak ponude neke druge načine koji će biti od koristi malim i srednjim preduzećima da uspešno prevaziđu posledice krize. Kroz ovakav vid indirektne podrške banka želi da pomogne velikom broju malih i srednjih igrača na tržištu, kroz lansiranje ili unapređenje digitalnih platformi koje im mogu biti ključna pomoć da njihov biznis preživi u doba krize i nakon nje.

Kada će biti proglašeni pobednici konkursa?

Izabrani su polufinalisti koji su snimili svoj promotivni video koji će im pomoći da što veći broj potencijalnih partnera, investitora i budućih korisnika sazna za njihov projekat. Žiri će potom izabrati po tri tima koji će u velikom finalu predstaviti svoje ideje i rešenja, a zatim izabrati po jednog pobednika iz obe kategorije koji će osvojiti glavnu nagradu od milion dinara. Svi učesnici imaće priliku da osvoje i nagrade partnera.
Da među prvima saznaš sve novosti, preporučujemo ti da nas pratiš putem sajta ili društvenih mreža.

Imaš dodatna pitanja?

Sva dodatna pitanja napiši ovde i mi ćemo ti odgovoriti u najkraćem mogućem roku:

Misiju Generatora podržavaju: