Faza 1:

PRIJAVLJIVANJE USPEŠNO ZAVRŠENO

Generator 2.0 konkursu uspešno se proključilo 116 malih i srednjih preduzeća koji žele da unaprede svoje poslovanje pomoću novih tehnologija.

Pratite nas i saznajte kojih 20 polufinalista ulazi u trku za glavnu nagradu: diigitalnu transformaciju biznisa za veću efikasnost, produktivnost i nove prodajne šanse.

Faza 2:

POLUFINALE - RADIONICE ŠIROM SRBIJE EDUKUJU UČESNIKE

Kad se prijavljivanje završi, naš tim transformatora obavestiće one koji prođu u uži izbor. Biramo 20 polufinalista koji će učestvovati u kreativnim radionicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku i sa Generator 2.0 timom stručnjaka raditi na definisanju daljeg pravca njihovog poslovanja, prepoznavanju novih poslovnih prilika i sticanju različitih veština potrebnih za razvoj biznisa u digitalnoj ekonomiji.

Faza 3:

KAD GLASANJE POČNE, NA REDU JE PUBLIKA!

Svih 20 polufinalista biće predstavljeno na Generator sajtu. Oni ulaze u trku za nagradu publike što je prilika da za njih čuje šira javnost. Preduzeće sa najviše glasova osvojiće direktno jednu od tri glavne nagrade - digitalnu transformaciju.

Faza 4:

FINALISTI, POKAŽITE SE, JER SAD ŽIRI ODLUČUJE

Kad publika da svoj sud, znaćemo jednog od tri pobednika. Naš stručni žiri odlučiće ko će biti 10 finalista koji će se predstaviti na finalnom događaju kada se biraju preostala dva pobednika koji će takođe osvojiti digitalne transformacije i krenuti ovim putem uz stručnu podršku Generator 2.0 tima transformatora.

Faza 5:

DIGITALNA TRANSFORMACIJA POČINJE!

Nakon završetka konkursa, zadatak za naše konsultante transformatore tek počinje. Mi ćemo pomno pratiti napredak i iščekivati finalni rezultat. Vreme je za novu verziju biznisa!

KAKVE NAGRADE
NUDIMO?

Poklanjamo tri digitalne
transformacije!

  • Konsultantsku podršku u transformaciji poslovanja korišćenjem digitalnih tehnologija – analizu postojećeg stanja i set preporuka sa akcionim planom
  • Implementaciju jedne od predloženih preporuka u vrednosti do 5.000 evra
  • Marketinški preobražaj i medijsku kampanju

I to nije sve!
Svih 20 polufinalista dobijaju:

  • priliku da kroz kreativne radionice sa timom transformatora dobiju polazne osnove za razvoj njihovog poslovanja
    video materijal koji će moći da koriste u promociji svog preduzeća
    medijsku promociju kroz Generator 2.0 kampanju
    i biznis paket u banci bez naknada u trajanju od godinu dana

Misiju Generatora podržavaju: