ColettiViber-Virtual-Fairs-min play
  • SHARE
  • facebook
  • twitter
  • linkedin

CollectiVibe Virtual Fair

Suština rešenja

CollectiVibe Virtual Fair je platforma za kreiranje virtuelnih sajmova. Namenjena je prenošenju dosadašnjih offline događaja u online svet – biznisi mogu da izlažu svoje proizvode i usluge, kreiraju online konferencije, organizuju edukativne programe i slične događaje. Rezultat je brži povrat uloženih finansijskih sredstava i mogućnost veće monetizacije događaja, omogućen neograničenim brojem učesnika i pristupom 365 dana godišnje.

Kako rešenje pomaže malim i srednjim preduzećima da prevaziđu krizu?

Pored toga što mogu da nastave sa svojim poslovanjem u novim okolnostima, prelazak na digitalnu organizaciju događaja donosi razne prednosti: – Omogućuje im da nastave tačno tamo gde su stali na početku pandemije – Otvara im potpuno novi, stalno aktivni pristup ciljnim grupama – Olakšava organizovanje događaja – Ušteda na iznajmljivanju skupih sala i keteringa – Mogućnost neograničenog broja učesnika – Isključuje mogućnost prenosa zaraze – Olakšanja i uštede kod marketinških aktivnosti (tačni podaci o broju posetilaca, njihovoj strukturi prikazanoj kroz geolokaciju, starost, pol…) – Stvaranje dugoročnijih odnosa sa svojim ciljnim grupama i prevazilaženje jednosmerne metode oglašavanja.

Šta vas je motivisalo da razvijete rešenje?

Naša motivacija se stvorila kada je jednom od naših partnera posao organizacije edukativnih radionica o visokom obrazovanju potpuno stao zbog pandemije. Fizički događaji od kojih su živeli više nisu bili izvodivi. U nameri da im pomognemo da prevaziđu krizu, krenuli smo da razvijamo naše rešenje virtuelizacije njihovih aktivnosti i stvorili univerzalni alat za onlajn okupljanje koji koriste klijentske kompanije svih veličina koje pokrivaju više od deset različitih industrija.

Rešenje u tezama

Svaki naš virtuelni sajam se sastoji iz nekoliko segmenata:

  • Lobi – Predstavlja početni lobi svakog CollectiVibe događaja. Kroz ovaj segment se vrši onboarding svih posetilaca i on im je “raskrsnica” ka daljem usmeravanju u druge segmente platforme, live webinar-e i štandove. U ovom delu, organizatori sajma mogu da postave Live Chat preko koga komuniciraju sa posetiocima (npr. Zoom meeting) i Technical Support u okviru koje se nalazi formular za prijavljivanje problema ili pitanja.
  • Izložbeni prostor sa štandovima – Ovo je deo u kom organizatori izlažu svoje proizvode i/ili usluge. Svaka sala može da sadrži neograničen broj štandova, koji svaki za sebe može da vodi ka drugoj kompaniji i njenim proizvodima/uslugama. Na primeru sajma koji smo već održali, tu su bili univerziteti koji su predstavljali svoje studijske programe budućim studentima.
  • Konferencijska sala – U ovom delu se odvijaju istaknuti događaji. Svaki amfiteatar je otvorenog tipa, a sama bina je linkovana ka video projekciji serije predavanja koja se organizuju u okviru sajma. Svaki segment virtuelnog sajma verodostojno simulira fizičke događaje.

O timu

Naš tim predstavlja grupu sposobnih mladih ljudi koja svojim zalaganjem, idejama, znanjem, i ambicijom već dve godine stvara proizvode koji se koriste na tri kontinenta. Iskustvo u razvoju software-as-a-service rešenja u kombinaciji sa našim pristupom očekivanjima i željama klijenata i načinima egzekucija projekata napravili su od brenda CollectiVibe ime kojem veruju neke od najvećih obrazovnih institucija u Evropi i svetu. Dušanka Ilić – osnivačica i direktorka Vlado Damjanović – direktor isporuke Emilija Seočanac – menadžer komunikacija Nemanja Vesković – vođa tehnološkog tima Nevena Ružić – front-end programerka Laki – počasni član tima.

Korisni linkovi

https://drive.google.com/file/d/1dJrsPDJjCjLFmEkRD6NuFNRiAC2htYOx/view


Misiju Generatora podržavaju: