Report-Nest-min play
  • SHARE
  • facebook
  • twitter
  • linkedin

ReportNest

Suština rešenja

ReportNest je alat koji kompanijama pomaže da bolje razumeju potrebe članova svog tima, prate motivaciju i zadovoljstvo u radu i brzo uoče probleme sa kojima se susreću timovi, kako bi ih podržali na najbolji način. ReportNest omogućava da se sagleda i prati ono što stvara rezultate, a to su rad i opšte zadovoljstvo tima.

Kako rešenje pomaže malim i srednjim preduzećima da prevaziđu krizu?

Želeći da i druge kompanije poput naše uživaju u benefitima koje ova jednostavna, ali moćna aplikacija pruža, odlučili smo da ReportNest u svom osnovnom setu funkcionalnosti bude zauvek besplatan. Potpuno besplatno imaćete mogućnost da pratite produktivnost i efikasnost svog tima, izazove sa kojima se članovi tima susreću, postignuća pojedinaca i opšte zadovoljstvo, motivaciju i napredak zaposlenih u firmi. Sve ono što ste izgubili u nedostatku neposredne komunikacije u kancelariji, sada kada većina timova radi „remote“, ReportNest će vam pomoći da nadoknadite i dobijete još mnogo više.

Šta vas je motivisalo da razvijete rešenje?

Saturized se smatra za jednu od najuspešnijih dizajn agencija u Srbiji ikada. Taj uspeh postigli smo isključivo zahvaljujući ljudima koji su radili sa nama. Shvatajući da je zadovoljstvo zaposlenih i visoka produktivnost osnova za veliki uspeh, želeli smo da razvijemo alat u koji će biti objedinjeno sve što bi nam pomoglo da pravovremeno reagujemo i bolje podržimo ljude sa kojima radimo. Tako je nastao ReportNest koji sada želimo da podelimo sa ostatkom sveta.

Rešenje u tezama

ReportNest je besplatan u svojoj osnovnoj verziji koja je izuzetno napredna i to smatramo našom neodoljivom ponudom. Predstavljamo vam osnovne funkcionalnosti ReportNesta:

  • Praćenje vremena provedenog na aktivnostima koje su bitne
  • Pratite utrošak vremena na važnim zadacima i projektima i steknite uvid u organizaciju i efikasnost članova vašeg tima.
  • Praćenje izazova – Saznajte šta su prepreke u radu vašeg tima i reagujte na vreme, dajući time osećaj podrške ljudima sa kojima stvarate.
  • Praćenje postignuća – Prepoznajte pojedinačne doprinose i potencijale zaposlenih, slavite male pobede i prikupljajte vredne lekcije na nivou kompanije.
  • Pratite puls svog tima – Sve što je zaista bitno nalazi se na jednom mestu. Pratite šta se događa tokom nedelje, bez potrebe da ikoga vučete za rukav.
  • Nedeljni izveštaji – Svakog petka članovi tima ocenjuju razne aspekte protekle nedelje i odgovaraju na nekoliko jednostavnih pitanja koja pružaju vredne informacije menadžerima.

O timu

ReportNest je autentični proizvod digitalne agencije Saturized, specijalizovane za korisničko iskustvo i dizajn aplikacija za web i mobilne uređaje. Saturized postoji 14 godina i tim čine ljudi koji su radili na projektima za kompanije kao što su Toshiba, Google, HBO, AMC, Yahoo, Coca-Cola i 20th Century Fox, ali i mnogobrojne evropske i USA startup-e. Saturized poznaje IT tržište i probleme sa kojima se moderni timovi susreću u svakodnevnom radu.

Korisni linkovi

www.reportnest.com

www.saturized.com


Misiju Generatora podržavaju: