3. mesto
promene u 24h 3

Mali Iđoš

Vrtlari

 4003
 16543

Kombinujući tradicionalnu recepturu i moderne proizvodne pogone, Vanja i Branislav Sekulić su vrlo brzo izgradili renomirani domaći brend poznat i van granica Srbije, a njihova preduzetnička priča inspiriše mnoge mlade ljude da uđu u vode poljoprivrede i ostanu u ovoj zemlji.

Da bi i sami ‘Vrtlari’ dalje napredovali i razvijali se, potrebna im je pomoć eksperata za digitalnu transformaciju.

Šta vas je motivisalo da se prijavite na konkurs Generator 2.0?

U protekle tri godine radili smo na razvoju i poboljšanju poslovanja naše firme u mnogim segmentima, pa tako i ovoga puta kroz konkurs Generator 2.0 želimo da uspešno digitalizujemo naše poslovanje.

Kakvu viziju za digitalnu transformaciju imate?

Voleli bismo da uvedemo nove softvere, da poboljšamo samo poslovanje naše firme. Istovremeno, želimo da poboljšamo naše marketinške aktivnosti, koje ćemo sprovoditi kako bismo približili svoje proizvode krajnjim kupcima.

O kompaniji

Vrtlari d.o.o ima zaokružen sistem proizvodnje – od plantaže do stalaže. Preduzeće zvanično osnovano pre tri godine u Malom Iđošu proizvodi sokove, džemove, slatko i ajvar u modernom proizvodnom pogonu, koristeći prvoklasne sirovine.

Bračni par Vanja i Branislav Sekulić naglašavaju da je najvažniji sastojak svih njihovih proizvoda pozitivna energija najplodnijih polja Evrope, stari recepti koji se ne oslanjaju na aditive ili konzervanse, i naporan rad mladih ljudi koji uzgajaju i prerađuju voće i povrće sa puno ljubavi i pažnje.

Pored Srbije, svoje proizvode plasirali su u još pet zemalja, a među brojnim priznanjima i medaljama ističu nagradu za uvođenje novog brenda – “Najbolje iz Srbije 2017”.

 

Glasajte za svog favorita!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike – digitalnu transformaciju! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. aprila u 12h.

Broj glasova 4003

Mali Iđoš

Misiju Generatora podržavaju:

Glasajte za svoje favorite!

Možete glasati jednom dnevno, svakog dana do 5. aprila u 12h.