11. mesto
promene u 24h 11

Beograd

Wizard

 519
 5712

Saloni lepote Wizard otvoreni su 15 sati dnevno, ali nekada ni to nije dovoljno da svi koji žele da poprave frizuru, nokte, trepavice, ten ili doteraju liniju zakažu svoj termin baš u određeno vreme… Kako bi svim klijentima izašao u susret i povezao zakazivanje u svojih pet salona, pred Wizardom je izazov da pronađe partnera za izradu prilagođenog softvera.

Šta vas je motivisalo da se prijavite na konkurs Generator 2.0?

Mi prosečno svakog dana pružimo oko 1.000 usluga iz oblasti nege i lepote. Za našu delatnost, to je izuzetno veliki broj usluga i ne postoji slična firma na prostoru Balkana i šire. Zato je potrebno napraviti specifičan novi softver za vođenje poslovanja.

Kakvu viziju za digitalnu transformaciju imate?

Planiramo da digitalizujemo jedan segment našeg poslovanja, koji se tiče zakazivanja usluga, da bismo olakšali našim klijentima pristup uslugama i salonima. Verujemo da digitalizacija može da nam pomogne da povežemo sve naše salone tako da ponudimo klijentu traženu uslugu u nekom od naših drugih salona, ukoliko nije u prilici da zakaže svoj termin u onom salonu u kom je prvobitno želeo.

S druge strane, voleli bismo da digitalizujemo vođenje našeg poslovanja, da bismo imali preglede, statistike i podatke koji bi nam omogućili unapređenje.

O kompaniji

Boško Golić je Studio lepote Wizard osnovao 2004. godine. Krenuli su sa tri radnika, a danas Wizard postoji na pet lokacija na Novom Beogradu i zapošljava 240 ljudi (frizera, kozmetičara, šminkera….).

Ističu da su prepoznatljivi po vrhunskoj usluzi i kozmetici koju koriste, pristupačnim cenama, zatim konstantnom ulaganju u usavršavanje zaposlenih i po fleksibilnom radnom vremenu. Wizard je prvi salon u Beogradu u kome je uvedeno radno vreme od 7 ujutru do 10 uveče

Glasajte za svog favorita!

Projekat sa najviše glasova osvaja nagradu publike – digitalnu transformaciju! Možete glasati jednom dnevno svakog dana do 5. aprila u 12h.

Broj glasova 519

Beograd

Misiju Generatora podržavaju:

Glasajte za svoje favorite!

Možete glasati jednom dnevno, svakog dana do 5. aprila u 12h.